skip to Main Content

Vi har hjulpet

Vi har igennem tiden hjulpet mange forskellige virksomheder med at styrke deres kommunikation. Vores kunder tæller veletablerede internationale brands, store kulturinstitutioner og visionære tech-startups.

Libresse

Libresse

Hvis piger skal kunne konkurrere og træne på lige vilkår, er vi nødt til at tale mere om menstruation, så det ikke bliver en hindring for at deltage i sport. Det blev missionen for kampagnen ’Mensdysten’, som vi udviklede for Libresse i tæt samarbejde med vores partnere i Norden. Kampagnen var rettet mod nordiske sports- og idrætsklubber. Hundredvis af hold og foreninger deltog, og engagementet kastede både mere salg og øget branding af sig.

Kampagne
Video
Branding
SoMe

Coalescent Mobile Robotics

Coalescent Mobile Robotics

Sameksistensen af robotter og mennesker er fremtiden. Det ved startup-virksomheden Coalescent Mobile Robotics, der designer og udvikler robotter til brug i detailhandlen. Vi sørgede for presseomtalen, da Coalescent Mobile Robotics introducerede deres første flåde af menneskevenlige robotter i Bilka.

Strategi
Presse
Events

Goethe-Insititut Dänemark

Goethe-Insititut Dänemark

Danmark og Tyskland er både nabolande og tætte partnere – politisk, historisk, økonomisk og kulturelt. For at understrege det stærke fællesskab blev der i 2020 lanceret et kulturelt venskabsår mellem de to lande. Sammen med Goethe-Institut Dänemark satte vi spot på årets mange kulturelle arrangementer. Vi hjalp blandt andet med at udvikle en visuel identitet, tilrettelægge årshjul og kommunikationsplan, sikre PR-aktiviteter samt produktion af digital og trykt content.

Kampagne
Katalog
PR
Identitet

Coromatic

Coromatic

Den digitale udvikling er rygraden i et moderne, åbent og demokratisk samfund og har stor betydning for vores private borgere, erhvervsliv og klima. Sammen med infrastrukturselskabet Coromatic sætter vi fokus på datacentrenes rolle gennem kundecases, pressearbejde og tekstproduktion.

Strategi
Cases
Presse
Interviews

Back To Top