skip to Main Content

Bureauet

Helium Kommunikation er et bureau, der drives af passion og entusiasme for kommunikationsfaget. Vores faglighed er forankret i et stærkt engagement og erfaring med både velkendte discipliner og de nyeste forgreninger. Vi er små – men det er samtidig vores styrke. Hos os bliver I ikke et nummer i et Excel-ark eller en bunke, der skubbes videre til næste dag. Vi er med hele vejen og klar til at løbe, når I er.

Kommunikationsrådgiver Lise Schubart

Lise Schubart

Adm. direktør og kommunikationsrådgiver

Jeg er i konstant i bevægelse og trives ved at handle og få ting til at ske. Jeg er en god netværker og vant til at navigere i mange forskellige miljøer.

Derfor er jeg også særlig god til finde frem til de vinkler og budskaber, der forbinder din forretning med det, der optager dine interessenter.

+ 25 års erfaring som adm. direktør i Text 100 Denmark | Kommunikations- og marketingchef hos Stibo, Mondo og Copydan | Partner Kontekst Kommunikation | Medlem af aftagerpanelet på Film- og medievidenskab på Institut for Kommunikation, Københavns Universitet. 

Kommunikationskonsulent Stine Hamann Pedersen

Stine Hamann Pedersen

Kommunikationsrådgiver

Jeg er en digital entusiast og storyteller, som især brænder for de kommunikationsmuligheder, de nye medier og formater giver. Jeg tænker naturligt i målgrupper, timing, tone og kanaler.

Derfor kan jeg hjælpe med at optimere og fokusere din kommunikation, så du når ud til de rigtige mennesker med de rigtige budskaber på de rigtige platforme.

+ 5 års erfaring med strategisk kommunikation, kulturjournalistik og content creation på print, web og SoMe fra dagspressen | industrien | kulturområdet.

Back To Top